Σύβοτα Κήποι Suites

Room Description
  • 0
  • 12 Απριλίου, 2021

Σουίτες Ι-ΙΙΙ

Jasmine - Lilium - Magnolia

Μοναδική Πολυτέλεια

Μια συναρπαστική εμπειρία για εσάς

Περιγραφή

Οι Sivota Kipoi Design Suites προσφέρουν τρεις πανομοιότυπες σουίτες, όλες με ιδιωτική είσοδο και πισίνα. Με τις ονομασίες “Jasmine”, “Lilium” και “Magnolia”, οι 45μ² σουίτες αντιπροσωπεύουν την πολυτελή ατμόσφαιρα που αναδύει το νεόκτιστο συγκρότημα. Ο μοντέρνος σχεδιασμός συμπληρώνεται από μινιμάλ κάθετα και οριζόντια ξύλινα στοιχεία και μικρές λεπτομέρειες που επηρεάζουν θετικά την αισθητική σας. Ένα υπέρδιπλο  κρεβάτι με σύστημα ύπνου Cocomat εξασφαλίζει ποιοτικό και ξένοιαστο ύπνο. Η πλήρως εξοπλισμένη ανοιχτή κουζίνα,  προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για το μεσημεριανό ή το πρωινό σας.

Κάθε σουίτα έχει τη δική της βεράντα 36 τετραγωνικών μέτρων, η οποία διαθέτει ιδιωτική πισίνα, ένα μεγάλο εξωτερικό κρεβάτι που κυριολεκτικά “πλέει”  στην άκρη της πισίνας, τραπεζαρία εξωτερικού χώρου, saiz long και ομπρέλες. Η ανισόπεδη κατασκευή εξασφαλίζει την απόλυτη ιδιωτικότητα. Απολαύστε τον ήλιο  ή ένα γεύμα σαν να είστε μόνοι σας. Οι μοντέρνες γραμμές των εξωτερικών χώρων συνδυάζονται τέλεια σε αρμονία με το πράσινο. Δωρεάν χώρος στάθμευσης παρέχεται ακριβώς μπροστά από κάθε σουίτα με επιλογή για σταθμό φόρτισης EV (ηλεκτρικού αυτοκινήτου).

Οι σουίτες βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία σε ένα ήσυχο περιβάλλον και ταυτόχρονα στην καρδιά των Συβότων. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια θα βρείτε εστιατόρια, καφετέριες – μπαρ, σούπερ μαρκετ, φαρμακείο και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για ονειρεμένες διακοπές. Μερικά παραδείγματα απόστασης με τα πόδια είναι:

5 λεπτά από το κοσμοπολιτικο λιμανι και το κέντρο των συβότων

7 λεπτα απο την κοντινότερη παραλια "Γαλλικοσ μολοσ"

9 λεπτα απο την παραλια "Ζερη"  

Υπέρδιπλο Κρεβάτι

2 Ενήλικες

45 m2 Εσωτερικό + 36 m2 Εξωτερικό

Ιδιωτική Πισίνα

Φόρμα Κρατήσεων

Εκδηλώστε ενδιαφέρον για μία από τις Σουίτες I-IV

Επίσης δείτε

Σουίτα IV

Μετάβαση στο περιεχόμενο