Καλώς Ορίσατε

Sivota Kipoi
Design Suites

logo

Πολυτελείς Σουίτες
Σύβοτα Θεσπρωτίας

Το Σύβοτα Κήποι Design Suites αποτελεί ένα νεόδμητο συγκρότημα  4 πολυτελών σουιτών στα Σύβοτα Θεσπρωτίας. Όλες οι σουίτες παρέχουν ξεχωριστή είσοδο και ιδιωτική πισίνα. Ιδανικά χτισμένες στο κέντρο των δημοφιλών Συβότων, απέχουν 5 λεπτά με τα πόδια από το κοσμοπολίτικο λιμάνι και 7 λεπτά από την πλησιέστερη παραλία – τον Γαλλικό Μώλο. Βιώστε μαζί μας ονειρικές – αξέχαστες διακοπές στα Σύβοτα, την “Καραϊβική της Ελλάδας”.

Στην Καρδιά των Συβότων

Αποτελεί στοίχημα για εμάς στις Σύβοτα Κήποι Design Suites η παροχή φιλοξενίας υψηλής ποιότητας. Στις Sivota Kipoi Design Suites σας κάνουμε να αισθανθείτε ξεχωριστοί ξεπερνώντας τις προσδοκίες σας . Οι Σουίτες μας είναι πλήρως εξοπλισμένες και προσφέρουν όλες τις ανέσεις. Πιστεύουμε ότι η ιδιωτικότητα είναι σημαντική για εσάς και ακριβώς σε αυτό στοχεύουμε προσφέροντας:

4 Πολυτελείς σουιτεσ

ιδιωτικη πισινα

ιδιωτικη εισοδο

ελευθερο παρκινγκ εξω απο καθε σουιτα

σταθμους φορτισης EV

Σουίτες I - III

Υπέρδιπλο Κρεβάτι  

2 Ενήλικες 

45 m2 Εσωτερικό + 36 m2 Εξωτερικό

Ιδιωτική Πισίνα

Σουίτα IV

Υπέρδιπλο Κρεβάτι  

2 Ενήλικες 

48 m2 Εσωτερικό + 52 m2 Εξωτερικό

Ιδιωτική | Θερμαινόμενη Πισίνα

Σύβοτα & Αξιοθέατα

Τα Σύβοτα (παλαιά ονομασία: Μούρτος) αποτελούν ένα από τους κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα για αξέχαστες διακοπές.

Είναι ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό, στο νοτιοδυτικό τμήμα της Θεσπρωτίας, σε έναν μικρό, απομονωμένο κόλπο (περίπου 1.000 κάτοικοι). Στην πραγματικότητα, χάρη στο καταπράσινο ημιορεινό τοπίο που συνδυάζεται αρμονικά με το γαλάζιο της θάλασσας, τα Σύβοτα έχουν χαρακτηριστεί ως παραθαλάσσιος παράδεισος από πολλούς, γνωστά και ως η «Καραϊβική της Ελλάδας»…

30 εξωτικές παραλίες
στα Σύβοτα

Εξωτερικοί Χώροι