Λίγα λόγια για εμάς

Excellence on all levels

Αποτελεί στοίχημα για εμάς στις Σύβοτα Κήποι Design Suites η παροχή φιλοξενίας  υψηλής ποιότητας. Στις Sivota Kipoi Design Suites σας κάνουμε να αισθανθείτε ξεχωριστοί ξεπερνώντας τις προσδοκίες σας . Οι Σουίτες μας είναι πλήρως εξοπλισμένες και προσφέρουν όλες τις ανέσεις. Πιστεύουμε ότι η ιδιωτικότητα είναι σημαντική για εσάς και ακριβώς σε αυτό στοχεύουμε.

To Sivota Kipoi Design Suites είναι ένα project της KM Κατασκευαστική – Μελετητική μιας από τις  πιο δημιουργικές κατασκευαστικές εταιρείες στην Ήπειρο. Ο Σχεδιασμός από την κάτοψη έως το κάθε έπιπλο έγινε  με σκοπό να σας προσφέρει χαλάρωση, άνεση και απόλαυση, με μοναδική αρχιτεκτονική σχεδίαση, πολυτέλεια και προσεκτικά διαλεγμένη επίπλωση.

Φροντίζουμε και παρέχουμε στους επισκέπτες εξατομικευμένη φιλοξενία με βάση αυτό που προτιμούν συνδυάζοντας την πολυτελή ατμόσφαιρα των σουιτών με το αίσθημα  ιδιωτικότητας.

Γι’ αυτό το λόγο κάθε σουίτα είναι χτισμένη σε διαφορετικό επίπεδο, προσφέροντας το αίσθημα της απομόνωσης. Επιπλέον υπάρχουν πρωτότυπες παροχές όπως είναι η θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα (στη suita 4, σας δίνουν την δυνατότητα να απολαύσετε το μπάνιο σας τις πιο κρύες εποχές). Συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις της τεχνολογίας, υπάρχει έξω από τις σουίτα σταθμός φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου EV. 

Ο πλήρης εξοπλισμός σε συνδυασμό με όλες τις σύγχρονες ανέσεις  εξασφαλίζουν αξέχαστες διακοπές για τους εξέχοντες πελάτες μας.

Ξεκινάμε την λειτουργία μας τον Ιούνιο του  2021!

logo

Αποστολή

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους επισκέπτες μας την καλύτερη εμπειρία μέσω της διαπροσωπικής εξυπηρέτησης, άνεσης και φιλοξενίας.

Όραμα

Προσπαθούμε να είμαστε μοναδικοί και το μέρος που θα θέλατε να επιστρέφετε πάντα παρέχοντας, συνέπεια και οικοδομώντας διαχρονικές σχέσεις με τους εξέχοντες επισκέπτες μας.

Σουίτες I - III

Υπέρδιπλο Κρεβάτι  

2 Ενήλικες

45 m2 Εσωτερικό + 36 m2 Εξωτερικό

Ιδιωτική Πισίνα

Σουίτα IV

Υπέρδιπλο Κρεβάτι  

2 Ενήλικες

48 m2 Εσωτερικό + 52 m2 Εξωτερικό

Ιδιωτική | Θερμαινόμενη Πισίνα